sbv coaching

bewust je groeiproces in eigen handen nemen

Door jarenlange ervaring heb ik een goed inzicht gekregen op welke cliënten er met welke klachten/ vragen naar mijn praktijk komen. Het gaat hier om cliënten van alle leeftijden dus ook in alle leeftijdsfases.

SBV coaching

Waar is behoefte aan en hoe kan ik een cliënt iets meegeven waar deze indien nodig weer op kan teruggrijpen, zonder dat een cliënt afhankelijk wordt van een coach of therapeut.

Hier is de SBV uit voortgekomen, dit is een coaching/ therapievorm die in 3 sessies is onderverdeeld. In deze sessies geef jij als cliënt aan waarvoor je komt en kijken we samen hoe we daarin de beste resultaten kunnen bereiken. Uitbreiding van de sessies is naar behoefte altijd mogelijk.

Indien nodig kunnen we per sessie verlengen, rekening houdend met waar jouw behoeftes liggen en wat er op dat moment belangrijk is.

De SBV is voor alle leeftijden en vragen in te zetten, en geheel op een naar jouw persoonlijk vraagstuk in te vullen.Ook bedrijven kunnen dit inzetten om meer inzicht te verkrijgen in wat een passend vervolgtraject / oplossing voor hun medewerker zou zijn.

Stilstaan

Eerste sessie “Stilstaan” , tijdens deze sessie kijken we naar wat het probleem is en waar het vandaan komt. Wat doet het met je en wat zijn de belemmeringen die je daarvan ondervind. Dit kan gaan aan de hand van vragen en opdrachten.

Bewustwording

Tweede sessie “Bewustwording” , hier kijken we naar jou, hoe sta jij in het leven en hoe kijk jij naar datgene wat verstoord is. Ben jij je er bewust van wat jouw invloed hier op is en hoe jij daar instaat. Dit doen we o.a. door inzichtoefeningen en ademsessies.

Vooruitgang

Derde sessie “Vooruitgang” , hier schetsen we een helder plaatje van hoe jij verder wil en hoe dat eruit moet zien. Wat moet je hier voor doen en hoe ga je/ kan je dat doen. Hierin nemen we de inzichten van de eerste twee sessies mee. Ook hier maken we gebruik van oefeningen en opdrachten.

Afspraak maken of eerst een persoonlijk advies?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over de praktijk, neem dan gerust contact met mij op!